Afspraak

Achtertuin met overkapping

In deze achtertuin hebben we strakke lijnen gecombineerd met weelderige beplanting. Door de zijtuin bij de achtertuin te betrekken oogt de tuin een stuk ruimtelijker en heeft de overkapping een mooie prominente plek in de tuin gekregen.

De tuin heeft een riant terras nabij de woning welke voorzien kan worden van een schaduwdoek. Het tweede terras bevindt zich onder de overkapping en biedt uitzicht over de gehele tuin. De blokhaag van taxus met de meerstammige boom zorgen voor een visuele afscheiding tussen beide terrassen.

Het gazon loopt vanuit de achtertuin door in de zijtuin waardoor de tuin als één geheel aanvoelt. Het verhoogde vlonder geeft een speels effect en vormt de afscheiding tussen border en gazon. De beplanting heeft een natuurlijke uitstraling en zorgen voor optimale seizoensbeleving door de verschillende bloeitijden en kleurnuances.

De overkapping met berging is door ons op maat ontworpen en gerealiseerd. De tuin is tevens voorzien van tuinverlichting (op de App bedienbaar) en een beregeningsysteem voor het gazon.

Een nieuwe tuin?

Ons team staat voor u klaar en adviseert u graag over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een nieuwe tuin!

Afspraak maken Offerte aanvragen