Afspraak

Landelijke tuin bij moderne woning

Deze landelijke tuin is door Hanskamp Hovenier van A tot Z onder handen genomen. De wensen van de opdrachtgever zijn vertaald in de realisatie van deze sfeervolle boerderijtuin.

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals hout, bestrating van gebakken klinkers en grindvakken van fijn split krijgt deze tuin een mooie landelijke uitstraling. Er zijn meerdere terrassen aangelegd waarvan één overdekt terras, waar het optimaal genieten is van de avondzon en het uitzicht. Bij de toegangspoorten zijn vakken met Rododendrons geplant. Verder zijn er diverse sierheesters en bomen geplant en vasteplanten borders aangelegd. Het geheel is omheind door een dubbele beukenhaag voor een natuurlijke afscheiding. Er is ruimte voor een moestuin gecreëerd en er zijn grote vlakken met gazon aangelegd zodat ook de jongste bewoners lekker van de ruimte gebruik kunnen maken.

Aan de achterzijde van de door ons vernieuwde schuur is een plek gecreëerd die dienst doet als zowel vuurplaats, als opstelplek voor een zwembad. De entree van de woning heeft extra allure gekregen door de toepassing van groot formaat tegels in combinatie met de robuuste pergola's.

Al met al een plaatje om te zien !

Een nieuwe tuin?

Ons team staat voor u klaar en adviseert u graag over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een nieuwe tuin!

Afspraak maken Offerte aanvragen