Afspraak

Tuin met natuurlijk karakter

Op deze mooie locatie midden in Zelhem heeft Hanskamp hovenier deze tuin met een natuurlijk karakter mogen aanleggen.

In het tuinontwerp is er voor gekozen om een parkachtige sfeer te creëren passend bij de woning. De diverse wensen van de klant zijn hierin verwerkt.

Een groot terras in de achtertuin nabij de woning vormt het hoofdterras. Deze is aangekleed met een mooie meerstammige boom en een zwarte schutting. Vanuit de overkapping krijg je een heel andere kijk op de tuin. De bestaande boom is geïntegreerd in het hardhouten vlonder. Het vlonder is iets verhoogd aangebracht. De vormen van het gras en de beplanting in de achtertuin geven de tuin een natuurlijke uitstaling passen in de omgeving.

De voortuin is deels functioneel ingericht met een nieuwe oprit en parkeerplaats. Deze is verder aangekleed met een pergola en een achterwand t.b.v. houtopslag en containers. De parkeerplaats wordt omzoomd door een haag zodat de auto's niet direct zo aanwezig zijn. De grote dennenboom naast de tuin is behouden gebleven en geeft de tuin direct een volwassen uitstraling. Een karakteristieke meerstammige boom in een blokhaag nabij de entree zorgt voor een vriendelijk aanzicht vanuit de woning en kleedt de entree verder aan.

De zijkant van de voortuin is deels ingericht als speelplek d.m.v. een ronde zandbak. Een speels gestapelde houten wand is een mooie eyecatcher vanuit de woning en benadrukt de diepte van dit deel van de tuin. Het klassieke hekwerk geeft het geheel een statige uitstraling en zal nog verder worden aangekleed d.m.v. klimrozen.

Een nieuwe tuin?

Ons team staat voor u klaar en adviseert u graag over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een nieuwe tuin!

Afspraak maken Offerte aanvragen


We bestaan 12,5 jaar en dat willen we met u vieren! We organiseren een open dag op 8 juni tussen 10:00 en 14:00 uur.

Wat is er te zien/beleven:

  • Uitleg van de hovenier
  • Kijkje in het bedrijf
  • Hapje en drankje

Meld je aan