Afspraak

Tuin met zwemvijver

Op deze prachtige locatie heeft de tuin een ware metamorfose ondergaan. De opdrachtgever had diverse wensen, zoals een zwemvijver, een bijgebouw en een gezellige tuin met veel groen en diverse zitplekken. We zijn met het ontwerp aan de slag gegaan en hebben met behoud van de bestaande bomen de diverse elementen ingepast. Het ontwerp van de tuin past bij de woning en de omgeving, de mooie uitzichten op de vijver en het landschap maken deze tuin tot een heerlijke plek.

Het gazon heeft deels plaats gemaakt voor de zwemvijver, deze bestaat uit een rechthoekig zwemgedeelte met een organisch vormgegeven plantenfilter. de 'loper' langs de zwemvijver is een mooi element die als lijn vanuit de woning richting het vlonder terras van oude scheepsplanken loopt. De walnoten boom en leibomen zijn behouden gebleven en geven de tuin direct een volwassen uitstraling. Het riante terras bij de woning is voorzien van grote Schellevistegels i.c.m. Schellevis traptreden. De beplanting is in groepen aangeplant en geven deze achtertuin rust en versterken de seizoensbeleving.

Een nieuwe tuin?

Ons team staat voor u klaar en adviseert u graag over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een nieuwe tuin!

Afspraak maken Offerte aanvragen