Luxe tuin met zwembad

Een deel van deze bestaande tuin is door ons ontworpen en heringericht om de inpassing van een zwembad mogelijk te maken.

Vanuit de woning loop je direct naar het zwembad toe voor een verfrissende duik. De tegelverharding en zwembadranden zijn van éénzelfde materiaal, passen mooi bij de woning en bieden diverse zit gelegenheden rondom het zwembad. Het vlonder aan de kopse kant biedt fraai uitzicht over het bad en de omgeving. Onder het vlonder (van diverse plankbreedtes) is tevens het roldek voor het zwembad weggewerkt. Een 2e terras elders in de tuin biedt plek voor de hottub.

Het gazon vormt de verbinding met de rest van de tuin welke doorloopt langs het zwembad. De beplanting, die in het najaar verder zal worden aangebracht, zal zorgen voor de omranding van het houten terras d.m.v. een taxushaag en verdere aankleding rondom de hottub.

Op deze wijze is het zwembad op een subtiele manier ingepast zonder afbreuk te doen aan de bestaande tuin. De diverse zit gelegenheden geven de opdrachtgever de mogelijkheid om vanuit verschillende hoeken van het zwembad en de tuin te kunnen genieten.