Afspraak

Zwemvijver met vlonder terras

Op deze mooie locatie hebben we een zwemvijver mogen ontwerpen en realiseren. De zwemvijver is ingepast in de bestaande tuin en is verder aangekleed met diverse elementen wat het een plaatje maakt om naar te kijken en uitnodigt om in te zwemmen!

Het zwemgedeelte bestaat uit een rechthoekig gedeelte met daar omheen de plantenfilters die zorgen voor een natuurlijke filtering van het water. Een trap nabij het vlonder vergemakkelijken het in- en uitlopen van de zwemvijver. De echte zwemliefhebber zal direct een duik nemen vanaf de steiger of één van de grote stapstenen van natuursteen.

De natuurstenen muur accentueert het hoogteverschil in de tuin en zorgt voor een verbinding met het andere deel van de tuin. Aan het einde van de muur geeft een waterval een heerlijk klaterend geluid die zowel vanuit het terras als de woning zichtbaar is. Het riante vlonderterras is voorzien van een eiken pergola en een zwarte houten achterwand. Dit terras nodigt uit om tot in de later uurtjes te blijven zitten en te genieten van het uitzicht over de zwemvijver en de tuin.

De beplanting is natuurlijk en sober gehouden om de aandacht naar de zwemvijver en de fraaie elementen er omheen te laten gaan.

Een nieuwe tuin?

Ons team staat voor u klaar en adviseert u graag over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een nieuwe tuin!

Afspraak maken Offerte aanvragen