Afspraak

Natuurlijke tuin in Ruurlo

In dit tuinplan was het de wens van de bewoners om een natuurlijke tuin te creëren met ronde vormen, zitgedeeltes in voor- & achtertuin en bloemrijke beplanting i.c.m. met gazon. Het uitzicht op de weilanden en beukenlaan in de achtertuin is hierbij behouden gebleven.

Het plan is opgebouwd uit een combinatie van strakke lijnen met natuurlijke vormen. Het klinkerpad in de voortuin loopt door naar de voordeur waardoor de oprit bij de tuin gaat horen en minder wordt beleefd als alleen een parkeervlak. Het natuurlijke pad van Achterhoeks padvast verbindt de voor- & achtertuin met elkaar. De vogeldrinkschaal zorgt samen met de toverhazelaar voor een mooie eyecatcher in de smalle zijtuin. Het terras in de achtertuin is omringd door een muur van boomstammen waar insecten volop de kans krijgen zich te nestelen. Het gazon en de kleurrijke beplanting maken dit plan tot een groene, bijvriendelijke tuin.

Een nieuwe tuin?

Ons team staat voor u klaar en adviseert u graag over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een nieuwe tuin!

Afspraak maken Offerte aanvragen


We bestaan 12,5 jaar en dat willen we met u vieren! We organiseren een open dag op 8 juni tussen 10:00 en 14:00 uur.

Wat is er te zien/beleven:

  • Uitleg van de hovenier
  • Kijkje in het bedrijf
  • Hapje en drankje

Meld je aan