Afspraak

Exclusieve tuin met zwemvijver en loungeplek

Zwemmen in je eigen tuin in combinatie met een prachtige aanblik van een mooie vijver, dat vormde de basis voor deze tuin. Door creatief om te gaan met het hoogteverschil in de tuin is een 'infinity' zwemvijver gerealiseerd. Hiermee is een 'clean' zwemgedeelte gecreëerd dat door middel van de overloopmuur in verbinding staat met het plantenfilter.

Midden in Doetinchem heeft Hanskamp Hovenier deze exclusieve tuin ontworpen en gerealiseerd. De diverse terrassen rondom de zwemvijver vormen samen met het door Hanskamp ontworpen Poolhouse de centrale verblijfsruimte van de tuin. De groene achtergrond van golvende laurierhagen, organische borders en een riant gazon zorgen voor een oase van rust, privacy en een groen karakter.

Enkele details die deze tuin helemaal af maken zijn het geoliede bamboe vlonderdek; de rvs waterpijpjes en natuurlijk de 'overloopmuur' van de zwemvijver! Ultiem genieten!

Een nieuwe tuin?

Ons team staat voor u klaar en adviseert u graag over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een nieuwe tuin!

Afspraak maken Offerte aanvragen