Afspraak

Middelgrote tuin met strak lijnenspel

Aan de rand van Zelhem staat deze volledig gemoderniseerde bungalow op een ruim perceel. De wens van de opdrachtgever was om een tuin met strak lijnenspel te creëren passend bij de woning.

De tuin is zo ontworpen dat de voor- & achtertuin vloeiend in elkaar overlopen. De blokhagen van olijfwilg zorgen voor een mooi lijnenspel en komen op diverse plekken terug in de tuin. Het gazon loopt geheel rondom de woning door en geeft een rustig en groen beeld. De gebakken bestrating heeft een warme natuurlijke tint en is in keperverband aangebracht. De eiken overkapping heeft een prominente plek in de achtertuin gekregen en is in samenspraak met de opdrachtgever ontworpen.

De robotmaaier en automatische beregening ontzorgen de opdrachtgever in het onderhoud van de tuin zodat er meer tijd over blijft om van de tuin te genieten!

Tijdens de realisatie heeft de opdrachtgever letterlijk het nodige 'steentje' bij gedragen en zo samen naar dit prachtige eindresultaat toegewerkt.

Een nieuwe tuin?

Ons team staat voor u klaar en adviseert u graag over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een nieuwe tuin!

Afspraak maken Offerte aanvragen


We bestaan 12,5 jaar en dat willen we met u vieren! We organiseren een open dag op 8 juni tussen 10:00 en 14:00 uur.

Wat is er te zien/beleven:

  • Uitleg van de hovenier
  • Kijkje in het bedrijf
  • Hapje en drankje

Meld je aan